Headerbild

Kategorier

Tjoget 1-2 juli

2023-04-17 i Allmänt

Tänk dig orientering, sol (förhoppningsvis), tältning i sommarnatten, massa FOK:are och en härlig klubbgemenskap! Årets roligaste tävling helt enkelt!
Klart att du ska med!


Vi har just nu tagit ut drygt två preliminära lag (ta inte så stor hänsyn till vilken sträcka som du är uppsatt på. Det kommer med största sannolikhet ändras!).
Det kanske inte blir två lag till slut, men vi vill iallafall få ihop så många löpare som möjligt. Skulle vi inte få ihop ett fullt lag, eller kanske få ett och ett halvt lag, så kanske Trenne skulle kunna tänka sig att ha ett kombinationslag ihop med oss.

På hemsidan finns nu de uttagna lagen: https://fok.se/stafetter/tjoget-2023

De som är fetstilade i lagen har redan tackat ja till att vara med. Lagen kommer att uppdateras på sidan efter hand som folk tackar ja.
Är du med i listan, men inte är fetstilad, hör av dig till Frida eller Henrik och meddela om du kan vara med eller inte. För att underlätta för de ansvariga, så avvakta inte, utan hör av dig så snart som möjligt! Är du inte med i något av lagen, men vill åka med? Hör av dig! Vi har säkert bara missat dig.

Eftersom vi som tar ut lagen inte har så bra koll på klubbens ungdomar har vi bara satt in de ungdomar som vi sett springa sprintcupen. Där kan vi säkert gjort något misstag, men bara hör av er i så fall! Oavsett så skulle det vara väldigt kul att få med många ungdomar (det finns ju sträckor på 2,5km med vit svårighetsgrad som de flesta skulle klara av)!

Vi vill såklart veta om du kan vara med så snart som möjligt, men senast den 30maj vill vi veta vilka som kan springa för att kunna ta ut de slutgiltiga lagen och eventuellt försöka få ihop något kombinationslag.

Vad är då Tjoget:
En stafett i Lessebo i Småland med 20 sträckor per lag där inga sträckor är gafflade d.v.s att alla som springer samma sträcka har samma bana.
Starten går på lördag eftermiddag och efter ett kort uppehåll efter sju sträckor fortsätter sedan tävlingen hela natten. Tävlingen passar hela klubben eftersom det finns banor i alla svårighetsgrader (från vit till blå svårighet) och banlängder mellan 2,5km och 8km.
På några sträckor kan dessutom tre löpare springa samtidigt. Där räknas bara den snabbaste löparen.
Nytt för i år är att några av sträckorna har förkortats och har en lättare svårighetsgrad.


Vi åker i gemensam buss (eller minibuss) till tävlingen på lördag morgon och är tillbaka i Falkenberg sent på söndag eftermiddag.
Boende sker i tält (har du inget eget finns det säkert plats i någon annans tält).
Klubben står för maten och vi stannar på dit- och hemvägen på en restaurang och äter.
Egenavgiften för att vara med är 250kr för vuxna och 150kr för ungdomar under 16 år.

Frågor?
Har du frågor om laget eller laguttagningen? Kontakta Henrik eller Frida!
Har du frågor om resa, mat eller boende? Kontakta Åsa!

Här finns mer info om tävlingen: http://tjoget.nu/


Adress

Falkenbergs OK Christer Nelsén, Thomas Thorilds väg 6 31140 Falkenberg

Kontakt

E-post: info@fok.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in