Headerbild

Kontakt

Falkenbergs OK - orienteringsklubben där vi har kul tillsammans

Falkenbergs OK - ungdomsklubben

Klubben förfogar över ett stort antal duktiga ungdomar som med framstående placeringar i DM, SM och större budkavlar ger klubben anledning att se positivt på framtiden. Ungdomsverksamheten är en mycket aktiv del av den totala verksamheten. Duktiga ungdomsledare arrangerar förutom nybörjar- och fortsättningskurser i orientering, även ungdomsläger, utflykter och en massa roliga aktiviteter.

Falkenbergs OK - breddklubben

Orientering är ju den verkliga familjeidrotten där generationer förenas. I samma tävlingsarrangemang finner du 9- och 90-åringar tävla på sina egna villkor och efter egen förmåga. Vår målsättning är att FOK skall vara en framåtsträvande förening som satsar på ungdomar för att nå en god gemenskap mellan unga och gamla medlemmar. FOK har idag ca 260 medlemmar där huvuddelen förutom aktivt deltagande i olika tävlingsarrangemang, även deltar på olika sätt i det löpande klubbarbetet. FOK har även skidåkning på programmet, så vid vita vintrar är det full aktivitet i klubben även vintertid.

Vill du bli medlem i FOK?

För att bli medlem i Falkenbergs OK betalar du in medlemsavgift och anger namn, personnr, adress, mailadress och telefonnummer. Nödvändiga uppgifter hittar du längst ner på denna sida. 

Om klubben

Falkenbergs OK bildades 1982. Tidigare hade orienteringen i stan bedrivits inom en sektion i Falkenbergs Idrottsklubb. Falkenbergs OK har i dagsläget ca 260 medlemmar. Verksamheten utgörs av orientering och skidåkning och utgår som regel ifrån FOK-stugan som ligger på Slätten i Falkenberg. Klubbstugan stod klar i samband med klubbens tioårsjubileum 1992.

Adress:

Falkenbergs OK

 

c/o Nelsén

 

Thomas Thorilds väg 6

 

311 40  FALKENBERG

 

 

BankGiro:

174-7955

Swishnummer:

123 059 35 41

Medlemsavgifter:

Supportmedlem  150 kr
Träningsmedlem 300 kr
Tävlingsmedlem 0-18 år 300 kr
Tävlingsmedlem från 19 år 800 kr
Tävlingsmedlem Familj (föräldrar + barn under 19 år) 1.600 kr

 

 

Föreningsnummer: 

1565-28

 

 

E-post:

info [at] fok.se

Adress

Falkenbergs OK Christer Nelsén, Thomas Thorilds väg 6 31140 Falkenberg

Kontakt

E-post: info@fok.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in