Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/9/4/4/fok.se/httpd.www/doma/include/definitions.php on line 37 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzip has a deprecated constructor in /customers/9/4/4/fok.se/httpd.www/doma/lib/SimpleUnzip.php on line 47 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimpleUnzipEntry has a deprecated constructor in /customers/9/4/4/fok.se/httpd.www/doma/lib/SimpleUnzip.php on line 404 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fok.se/httpd.www/doma/include/definitions.php:37) in /customers/9/4/4/fok.se/httpd.www/doma/include/main.php on line 8 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/9/4/4/fok.se/httpd.www/doma/include/main.php on line 11 Mitt digitala kartarkiv :: Snötrampen (2017-04-17)
Snötrampen (2017-04-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fjärås
Distans: Långdistans KM
Sträcka: 8.88 km
Tid: 103:22
Låt mig presentera min premiärrutt på Snötrampen.. (ja jag bjuder på den)
Det är fantastiskt kul att springa i vanliga men det här var ju ren misär. Enda jag är lite glad över är att jag höll kursen melan kontrollerna hyfsat rakt, det är när jag börjar närma mig som det klickar i huvudet.
1.an Bom! -kul start, biter ihop o springer vidare. Kör lite Tove Alexandersson-stajl o ska hålla mig på lila strecket, stigar är töntigt.
2.an Bom! Snurrar som en besatt, här ska inte spillas tid. DM for Christ sake!! Till slut hittar jag eländet, har tagit ut kompass till 3.an springer rakt o fin till jag sneglar och anar en liten höjdpunkt åt vänster. -Det är nog den tänker jag och viker av, det var det inte så klart och jag börjar leta efter någon annan som kan passa in beskrivningen.. Slutar med att jag går tillbaka inte långt från 2.an och gör om.
Nu fuskar jag lite o tar stig ändå, är ju lite trött o man kan ju ev tjäna in en sekund eller två på stigen. Viker av dösnyggt mot 4.an snett uppåt vänster, Tänker att jag springer till jag kommer till en bäck. Bäcken kommer inte, det är luddigt att läsa kartan o jag kommer ut på en väg? What?
Börjar söka tillbaka, har inte en blekaste aning var jag är, hittar som tur är 5.an och kan lokalisera mig. Tar 4.an och tillbaka igen till 5.an. Här är tredje bästa sträcktiden av alla ladies i min klass, det ni ;). Sen går det faktiskt rätt bra till 6.an, springer om en farbror av princip fast benen skriker.
7.an satt jäkligt ödsligt om ni frågar mig, brydde mig inte ens om att leta på den sidan kullen. Så en bom till.
8.an gick bra! Nu är jag snart i mål, hör speakern, Marabou helnöt ligger i väskan snart inom räckhåll- Ska bara ta 9.an. Ska bara.... Haha
Går lite för snett höger o dras till klungan som letar kontroller längre bort. Letar, ja ni ser ju. Orkar inte ens skriva om det. Jo, kontroller byter inte nummer bara för att man kommer från ett annat håll och de ser liite annorlunda ut från den riktningen. Envis som en lus håller jag på i 22 minuter till en annan tjej pekar. -Du ska lite längre bort..
Jag kom i mål efter 1h42min. PoK Camilla
Dölj kommentarer (3)
Göran Svensson : Se där ja. All reklam är bra reklam. Vad har vi här då? Jo en envis, för att inte säga mycket envis, olnörd som hellre dör i skogen än bryter. Ett vansinnigt bra säljargument till lag och klubbar som letar efter någon som kan konsten att fullfölja! En stor eloge att Du inte kastade in handduken och bröt! Snyggt jobb! Det går fler tåg!/Göran
Fredrik Stamfjord : Härligt att du delar denna upplevelse!
Måste säga att det var en riktigt lurig bana, inga självklara vägval, svårt att hitta en tydlig attackpunkt och inga direkt tydliga uppfångare!
Stor eloge till banläggaren för väl utfört arbete!
Och stor eloge till dig Camilla som inte gav upp, det finns två saker som man som orienterare skall undvika till varje pris, bryta och stämpla fel, det finns liksom inte på kartan.
Grymt jobbat och tänk vad mycket lärdomar du har fått med dig!
Maria : Tycker att du skött dig helt underbart????.
Ditt referat är outstanding????. Tror att du lärde dig mycket längst vägen.
Det är ju roligt att orientera alltså är man ute läääääänge och njuter, eller hur var det?
Kram bästa du.
Lägg till kommentar
Spara
 
Snötrampen (2017-04-17) Snötrampen (2017-04-17)