Snötrampen (2017-04-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fjärås
Distans: Långdistans KM
Sträcka: 8.88 km
Tid: 103:22
Låt mig presentera min premiärrutt på Snötrampen.. (ja jag bjuder på den)
Det är fantastiskt kul att springa i vanliga men det här var ju ren misär. Enda jag är lite glad över är att jag höll kursen melan kontrollerna hyfsat rakt, det är när jag börjar närma mig som det klickar i huvudet.
1.an Bom! -kul start, biter ihop o springer vidare. Kör lite Tove Alexandersson-stajl o ska hålla mig på lila strecket, stigar är töntigt.
2.an Bom! Snurrar som en besatt, här ska inte spillas tid. DM for Christ sake!! Till slut hittar jag eländet, har tagit ut kompass till 3.an springer rakt o fin till jag sneglar och anar en liten höjdpunkt åt vänster. -Det är nog den tänker jag och viker av, det var det inte så klart och jag börjar leta efter någon annan som kan passa in beskrivningen.. Slutar med att jag går tillbaka inte långt från 2.an och gör om.
Nu fuskar jag lite o tar stig ändå, är ju lite trött o man kan ju ev tjäna in en sekund eller två på stigen. Viker av dösnyggt mot 4.an snett uppåt vänster, Tänker att jag springer till jag kommer till en bäck. Bäcken kommer inte, det är luddigt att läsa kartan o jag kommer ut på en väg? What?
Börjar söka tillbaka, har inte en blekaste aning var jag är, hittar som tur är 5.an och kan lokalisera mig. Tar 4.an och tillbaka igen till 5.an. Här är tredje bästa sträcktiden av alla ladies i min klass, det ni ;). Sen går det faktiskt rätt bra till 6.an, springer om en farbror av princip fast benen skriker.
7.an satt jäkligt ödsligt om ni frågar mig, brydde mig inte ens om att leta på den sidan kullen. Så en bom till.
8.an gick bra! Nu är jag snart i mål, hör speakern, Marabou helnöt ligger i väskan snart inom räckhåll- Ska bara ta 9.an. Ska bara.... Haha
Går lite för snett höger o dras till klungan som letar kontroller längre bort. Letar, ja ni ser ju. Orkar inte ens skriva om det. Jo, kontroller byter inte nummer bara för att man kommer från ett annat håll och de ser liite annorlunda ut från den riktningen. Envis som en lus håller jag på i 22 minuter till en annan tjej pekar. -Du ska lite längre bort..
Jag kom i mål efter 1h42min. PoK Camilla
Visa kommentarer (3)
 
Snötrampen (2017-04-17) Snötrampen (2017-04-17)